TouchPro Stoelmassage

‘TouchPro® Stoelmassage’

Een TouchPro® Stoelmassage is een korte, ontspannende en activerende massage waarmee werkstress en RSI wordt voorkomen. De massage wordt over de kleding heen gegeven. Na de behandeling op de massagestoel voelt u zich ontspannen en verfrist. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen neemt toe.

Op welke klachten kan een behandeling invloed uitoefenen?

Een TouchPro® stoelmassage brengt bij veel klachten verlichting, bijvoorbeeld bij: stress gerelateerde klachten, hoofdpijn, pijnlijke spieren en gewrichten, stijve nek, stijve schouders, rugklachten, griepachtige klachten, R.S.I. en niet lekker in uw vel zitten. Een stoelmassage van 15 minuten is verkwikkend en geeft nieuwe energie.

Voor bedrijven

Een stoelmassage is als ARBO voorziening ook uitermate geschikt voor bedrijven om in te zetten voor medewerkers. Informatie voor bedrijven is te vinden op StoelmassageTeamOost. Wilt u weten hoe de Belastingdienst omgaat met de kosten die u maakt voor stoelmassages? Volg de link en zie punt 20.1.9. Arbovoorzieningen.

Over TouchPro®

TouchPro® Europe stoelmassage is de meest toegepaste en wetenschappelijk onderzochte vorm van stoelmassage. Door het licentiesysteem blijft de kwaliteit hoog. De massagetechniek is gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage, die wordt al meer dan 1300 jaar gebruikt. Meer over TouchPro®.

Ik ben TouchPro®licentiehouder en als senior docent leid ik mensen op. Ik verzorg stoelmassages voor zowel bedrijven als particulieren.

Afspraak maken

Stoelmassage op locatie