Nieuws

 
HR Event Saxion Deventer
woensdag, 26 januari 2011 14:48

Na het eerste succesvolle HR Event in 2011 heeft de Nederlandse Vereniging Personeelsmanagement in samenwerking met de Academie Mens en Arbeid op dinsdag 25 janauri 2011 opnieuw een HR Event georganiseerd. Het thema was Arbeid en Gezondheid. Wij stonden als Stoelmassage Geldeland samen met zo'n twintigtal standhouders op het netwerkplein. De deelnemers van het Event konden naast het volgen van workshops ondermeer een stoelmassage beleven in onze stand. Er werd dankbaar gebruik van gemaakt! Voor ons was het weer een drukke en "dankbare" dag. Ook diverse contacten opgedaan met andere standhouders, zoals onze buren van Roessingh arbeid, Intend en HTW groep.

 
Tutorials Stoelmassage
zaterdag, 15 januari 2011 08:31

Samen met collega trainer Veronique Elshout en Willfred de Ligny een dag tutorials stoelmassage afgenomen voor TouchPro in Rotterdam. Zo'n tutorial (examen) mag de cursist doen nadat 100 proefmassages gedaan zijn in (ongeveer) 5 maanden. Dit is om de kata, een vaste "vorm", een reeks vastegelgde bewegingen, goed te leren. Deze TouchPro kata duurt 15 minuten. Dat lijkt misschien kort, maar als het langer duurt is het té ontspannend. En dat is nou net niet de bedoeling op het werk...

 
trainersmeeting
maandag, 10 januari 2011 13:36

Op zaterdag 8 januari zijn alle (7) TouchPro trainers in Rotterdam bijeen geweest. Ook onze techniek dient zo nu en dan bijgewerkt en bekeken te worden. Ook kunnen we dan nieuwe ideeen of inzichten met elkaar delen. Weer een leuke, ontspannende en leerzame dag. In oktober is er weer zo'n trainersmeeting.

 
Stoelmassages tbv KvK Enschede
donderdag, 23 december 2010 12:13

Op uitnodiging van Mananger Voorlichting zijn er drie dagen stoelmassages verzorgd bij de Kamer van Koophandel Oost-Nederland, vestiging Enschede. Ook hier werd deze geste, als verrassing voor het personeel, enthousiast ontvangen.

kvk Enschede 

 

 
Sisi netwerk avond
dinsdag, 07 december 2010 08:22

Zoals elke eerste maandag van de maand kwamen de sisu leden weer bij elkaar. Deze keer op bezoek bij André Gerrits van Fortune koffie die samen met Ton van Wessel van Cross Communicatie onze gastheren waren. De avond ging over subjectieve waarneming. Dat begon met een heerlijke maaltijd van Chinees restaurant Chun Lin. Daarna kon iedereen een minuut vertellen over zijn/haar bedrijf. Ton bracht een verhelderende presentatie over hoe bepalend een website kan zijn voor je bedrijf.

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 Volgende > Einde >>

Pagina 1 van 4