Bedrijven

 
Bedrijven

We presteren veel onder tijdsdruk. De stress die dat met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest en kan resulteren in gezondheidsklachten. Prestaties nemen af en leiden uiteindelijk tot ziekteverzuim.

Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen om te herstellen. Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot allerlei klachten, zoals vermoeidheid, psychische klachten en RSI/CANS.

TouchPro® Stoelmassage is een doeltreffende methode om klachten te helpen voorkomen en waardoor bestaande klachten zich niet verder ontwikkelen. Regelmatig gebruik maakt dat het lichaam weer in balans komt. Bij bedrijven werd mede door stoelmassage het ziekteverzuim verminderd van 12% naar 8%! Ook voor úw bedrijf kan stoelmassage de productiviteit en tevredenheid van de medewerkers verbeteren en ziekteverzuim helpen voorkomen.

 

Stoelmassage

Stoel MassageTouchPro® Stoelmassage is onderhoudsprogramma van het lichaam en is een korte, ontspannende en activerende massage. Het is gebaseerd op de traditionele Japanse drukpuntmassage, waarbij nek, schouders, hoofd, armen en handen behandeld worden. Het bevordert de circulatie en de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de hersenen. Eens per twee weken geeft een (wetenschappelijk bewezen) cumulatief effect van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Mede daarom is het een ARBO-voorziening, met of zonder eigen bijdrage van de medewerkers, wat betekent dat u, als werkgever, het voor 100% als personeelskosten kunt opvoeren.

 

De massage wordt gegeven in een speciaal daarvoor ontworpen stoel die alle ledematen ondersteunt. Er is niet meer nodig dan een (rustige) ruimte waar de stoel neergezet kan worden. Het duurt 15 minuten (de tijd van een koffiepauze!) en de kleding kan gewoon aangehouden worden. Hierdoor is het makkelijk en voor bijna iedereen toegankelijk. Het resultaat is dat men zich ontspannen en verfrist voelt, waardoor men optimaal kan presteren. Het is een stimulans voor lichaam en geest!

Stoelmassage wordt op maat gegeven, van wekelijks tot éénmalig. Voor meer informatie en het aanvragen van gratis proefmassages of een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen.